Google-tilin liittäminen

Yhdistä Google-tilisi, jotta voit kirjautua helposti yhdellä klikkauksella. Näin määrität sen:

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  2. Klikkaa Asetuksesi.
  3. Etsi Tili-välilehdessä Kirjaudu Google-tilillä -kohta ja klikkaa Yhdistä.
  4. Näyttöön tulee ikkuna, jossa voit liittää Google-kirjautumisen tiliisi.
    1. Jos sinulla on useita Google-tilejä, valitse tili, jonka haluat liittää Twist-tiliin.
  5. Kun olet kirjautunut sisään, Google-tilisi on yhdistetty ja palaat Twist-asetuksiin.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napauta Asetukset > Profiili.
  3. Napauta Kirjaudu Googlen kautta.
  4. Uusi ikkuna avautuu, jolloin voit kirjautua Googleen.
    1. Jos sinulla on useita Google-tilejä, valitse tili, jonka haluat liittää Twist-tiliin.
  5. Kun olet kirjautunut sisään, Google-tilisi on yhdistetty ja palaat Twist-asetuksiin.
  1. Tämä ei ole vielä saatavilla.