Tiimijäsenille tai ryhmille ilmoittaminen

On hetkiä, jolloin haluat lähettää kommentin ja ilmoittaa kaikille ketjussa, mutta on myös aikoja, jolloin haluat ilmoittaa tietyille käyttäjille. Näissä tapauksissa voit ilmoittaa vain tietyille jäsenille tai ryhmälle. Lue lisää siitä, miten tämä toimii ja katso esimerkki.

Tietyille tiimin jäsenille tai ryhmille ilmoittaminen

Aina kun luot ketjun tai kommentin, voit valita luettelosta yksittäisiä käyttäjiä tai ryhmiä, joille haluat ilmoittaa. Kun ilmoitat heille, uusi kommentti näkyy lukemattomana heidän Saapuneet-kansioissa.

desktop-overview.png
android-overview.png
ios-overview.png

Jos haluat ilmoittaa yksittäisille jäsenille, kirjoita ja valitse käyttäjät pudotusvalikosta, ja ne lisätään ilmoitusluetteloon. Kun lähetät viestin, se näkyy vastaanottajien Saapuneet-kansioissa.

desktop-users.png
android-members.png
ios-members.png

Jos haluat ilmoittaa ryhmille, valitse pudotusvalikosta ryhmä. Sitten lähetä kommenttisi tavalliseen tapaan.

desktop-groups.png
android-groups.png
ios-groups.png
Kun vastaat ketjuun ja ilmoitat tietyille jäsenille, kaikki ketjussa tai kanavalla olevat näkevät viestisi, mutta ilmoitetut jäsenet saavat vain siitä ilmoituksen.

Voit lukea lisää siitä, miten ilmoitetaan jäsenille creating threadsandkirjoittaessa kommentteja.

Jotta viestintä olisi tehokasta, on parasta vain ilmoittaa käyttäjille, jotka ovat tärkeitä tietylle keskustelulle. Vältä ilmoittamista jokaiselle, koska se aiheuttaa vain sekaannusta muiden käyttäjien keskuudessa, jotka eivät ole tärkeitä heille.

Esimerkki siitä, miten ilmoitus toimii

Oletetaan esimerkiksi, että haluat keskustella uudesta kuvakkeesta suunnittelijan kanssa. Voit lähettää kommentin "Keskustelua suunnittelusta" -ketjuun ja ilmoittaa vain suunnittelijalle. Kommenttisi lähetään ketjuun ja suunnittelija saa ilmoituksen siitä.

Kommentistasi ei ilmoita muille ketjun jäsenille, mutta he voivat nähdä sen. Tiimisi välttyy turhalta päänvaivalta ilmoittaessa vain suunnittelijalle.

Voit myös ilmoittaa ryhmälle. Kun kirjoitat kommentin ja ilmoitat ryhmälle, jolloin vain ryhmän käyttäjille ilmoitetaan. Yllä olevassa esimerkissä voit ilmoittaa myös "Brändisuunnittelijat"-ryhmälle ja kommentista ilmoitetaan jokaiselle.

Yksittäisille käyttäjille tai ryhmille ilmoittaminen on vastakohta "Kaikki kanavalla" - tai "Kaikki ketjussa" -ilmoittamiselle.