Reaktioiden lisääminen

Twistissä voit ilmaista tunteesi kommentista ja viestistä reaktioilla. Reaktio on pieni emoji, joka ilmestyy kommentin alapuolelle.

Voit lisätä kommenttiin kymmenen erilaista reaktiota, ne on esitetty alapuolella.

1. Siirrä hiiren osoitin kommentin tai viestin päälle, johon haluat reagoida.
  2. Klikkaa ilmoitusluettelon kuvakkeen vasemmalla puolella olevaa hymynaamakuvaketta tai viestin oikealla puolella olevaa kuvaketta.
  3. Valitse luettelosta emoji, jonka haluat liittää kommenttiin tai viestiin.
  1. Paina pitkään kommenttia tai viestiä, johon haluat reagoida.
  2. Valitse Lisää reaktio.
  3. Valitse luettelosta emoji, jonka haluat liittää kommenttiin tai viestiin.
  1. Paina pitkään kommenttia tai viestiä, johon haluat reagoida.
  2. Valitse Lisää reaktio.
  3. Valitse luettelosta emoji, jonka haluat liittää kommenttiin tai viestiin.