Kanavan luominen

Twistin kanavat ovat hyvä paikka käydä keskusteluja liittyen tiimiin, projektiin tai tiettyyn aiheeseen. Esimerkiksi, sinulla voisi olla kanavia, kuten Asiakaspalvelu-tiimi, Uudelleenbrändäys-projekti tai Suunnittelun inspiraatio. Lue lisää siitä, miten voit järjestää kanaviasi täällä.

Lue Mikä on kanava? oppiaksesi kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää kanavista.

Jos aloitat uuden projektin tai haluat perehdyttää uuden tiimin, sinun kannattaa luoda jäsenille uusi kanava. Toimi näin.

1. Avaa Ketjut-välilehti.
  2. Klikkaa kanavaluettelossa Kanavat-tekstin oikealla puolella olevaa +-merkkiä.
  3. Klikkaa Uusi kanava.
  4. Kirjoita kanavan nimi tekstikenttään.
  5. Valitse kanavasi väri klikkaamalla väripistettä.
  6. Valitse kanavasi yksityisyys klikkaamalla joko Julkinen tai Yksityinen.
  7. Lisää tiimijäseniä kirjoittamalla jäsenten tai ryhmien nimet Lisää Jäseniä -kenttään..
  8. Klikkaa oikeassa alakulmassa olevaa Luo-painiketta.
  9. Kanavasi on luotu, ja voit lisätä jäseniä näiden ohjeiden mukaan.
  1. Avaa Ketjut-välilehti.
  2. Vieritä kanavaluettelon alaosaan ja napauta Lisää kanava.
  3. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Luo-painiketta.
  4. Valitse, onko kanavasi julkinen vai yksityinen käyttämällä Tee kanavasta julkinen -valitsinta.
  5. Kirjoita kanavan nimi.
  6. Valitse väri napauttamalla väripistettä.
  7. Napauta oikeassa alakulmassa olevaa OK-painiketta.
  8. Kanavasi on luotu, ja voit lisätä jäseniä näiden ohjeiden mukaan.
  1. Avaa Ketjut-välilehti.
  2. Vierätä alareunaan ja napauta Lisää kanava.
  3. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa+-painiketta.
  4. Kirjoita kanavan nimi.
  5. Valitse väri napauttamalla väripistettä.
  6. Valitse, onko kanavasi julkinen vai yksityinen käyttämällä Julkinen-valitsinta.
  7. Napauta Jäsenet.
  8. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa+-painiketta.
  9. Valitse Tuo käyttäjä, jos haluat kutsua yksittäisiä henkilöitä tai Tuo käyttäjiä ryhmästä kutsuaksesi ihmisryhmän.
  10. Etsi haluamasi käyttäjä tai ryhmä. Valintamerkki näkyy nimen vieressä.
  11. Kun olet valinnut kaikki käyttäjät tai ryhmät, jotka haluat kutsua, napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Tallenna-painiketta.
  12. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa paluunuolta.
  13. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Tallenna-painiketta.
  14. Kanavasi on luotu, ja voit lisätä jäseniä näiden ohjeiden mukaan.

UKK

K: Jos luon julkisen kanavan, kutsutaanko kaikki tiimijäsenet siihen?

V: Ei. Kun luot julkisen kanavan, voit valita tiimin jäsenet, jotka haluat kutsua kanavalle. Kutsutut tiimijäsenet ovat kanavan seuraajia, jotka voivat luoda ketjuja, lukea ketjuja ja kutsutaan kanavan kaikkiin ketjuihin. Muut tiimin jäsenet voivat nähdä kanavasi ja liittyä siihen, jos he haluavat.