Kanavan muuttaminen julkiseksi tai yksityiseksi

Jos päätät, että keskustelu kannattaa käydä yksityisenä, tai jos haluat avata aiemmin yksityiset keskustelut muille tiimin jäsenille, voit helposti muuttaa kanavien Yksityisyysasetuksia. Toimi näin.

1. Avaa kanava.
  2. Klikkaa kanavan otsikon oikealla puolella olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Klikkaa Muokkaa kanavaa… -painiketta.
  4. Klikkaa kanavan nimen oikealla puolella olevaa Muokkaa kanavaa -painiketta.
  5. Valitse Yksityisyysasetuksista joko Julkinen tai Yksityinen.
  6. Klikkaa Tallenna muutokset.
  1. Avaa kanava.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Napauta Muokkaa kanavaa.
  4. Vaihda Tee kanavasta julkinen -vaihtoehto päälle (julkinen) tai pois päältä (yksityinen).
  5. Napauta OK.
  1. Avaa kanava.
  2. Napauta yläosassa olevaa kanavan nimeä.
  3. Vaihda Julkinen -vaihtoehto päälle (julkinen) tai pois päältä (yksityinen).
  4. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Tallenna-painiketta.