Kahdenvälisen tai ryhmäkeskustelun aloittaminen

Twist-viestit ovat tehokas tapa käydä kevyitä keskusteluja yhden tai useamman kollegasi kanssa, kuten tiimijäsenesi syntymäpäivän juhlistamiseen, tai logon saamiseen suunnittelutiimiltä.

Näin voit aloittaa kahdenvälisen keskustelu tiimijäsenen kanssa.

1. Klikkaa yläosassa olevaa Viestit-kuvaketta.
  2. Klikkaa viestiluettelon yläosassa olevaa Uusi viesti tai kynä ja paperi -kuvaketta.
  3. Valitse tiimijäsenet, joille haluat lähettää viestin.
  4. Aloita keskustelu klikkaamalla oikeassa yläkulmassa olevaa Luo-painiketta.
  1. Napauta yläosassa olevaa Viestit-kuvaketta.
  2. Napauta oikeassa alakulmassa olevaa keltaista chat-kuvaketta.
  3. Valitse tiimijäsenet, joille haluat lähettää viestin.
  4. Aloita keskustelu napauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa valintamerkkiä.
  1. Napauta vasemmassa alareunassa olevaa Viestit-kuvaketta.
  2. Napauta vasemman ruudun oikeassa yläkulmassa olevaa kynä ja paperi -kuvaketta.
  3. Valitse tiimijäsenet, joille haluat lähettää viestin.
  4. Aloita keskustelu napauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa Luo-painiketta.