Jäsenen poistaminen ryhmäkeskustelusta

Joskus sinun täytyy poistaa käyttäjiä keskustelusta. Ehkä keskustelu ei ole merkityksellinen heille. Näin poistat käyttäjän ryhmäkeskustelusta.

1. Avaa keskustelu, josta haluat poistaa käyttäjän.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Klikkaa Hallinnoi osallistujia.
  4. Etsi poistettavan käyttäjän nimi ja klikkaa oikealla puolella olevaa Poista-painiketta.
  1. Avaa keskustelu, josta haluat poistaa käyttäjän.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Valitse valikosta Jäsenet.
  4. Paina pitkään nimeä, jonka haluat poistaa.
  5. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta miinusmerkillä.
  1. Avaa keskustelu, josta haluat poistaa käyttäjän.
  2. Napauta keskusteluikkunan yläosassa olevaa osallistujaluetteloa.
  3. Tiedot-ikkuna avautuu.
  4. Etsi poistettavan käyttäjän nimi ja napauta sen vieressä olevaa punaista profiilikuvaketta X:llä.
Muista, että et voi poistaa jäsentä kahdenvälisestä keskustelusta. Voit kuitenkin halutessasi mykistää ne.