Haku

Kun etsit ketjua tai viestiä, Twistillä on monipuolinen haku, joka auttaa sinua löytämään tarvitsemasi. Näin voit käyttää sitä.

Kun haluat etsiä jotain hyvin spesifistä, kokeile hakusuodattimia tai hakupikavalintoja.

1. Avaa Haku-välilehti.
  2. Kirjoita etsimäsi Etsi Twististä -kenttään ja paina Enter.
  3. Hakutulokset näkyvät vasemmalla puolella. Klikkaa etsimääsi ketjua tai viestiä.
  4. Näet ketju- tai viestiosion, jossa hakutermi esiintyy. Lue lisää klikkaamalla oikeassa alakulmassa olevaa Avaa ketju - tai Avaa keskustelu -painiketta.
  1. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa hakukuvaketta.
  2. Kirjoita etsimäsi Haku...-kenttään ja napauta näppäimistöllä olevaa hakukuvaketta.
  3. Napauta haluamaasi ketjua tai viestiä.
  4. Näet ketju- tai viestiosion, jossa hakutermi esiintyy. Lue lisää napauttamalla oikeassa alakulmassa olevaa Avaa ketju - tai Avaa keskustelu -painiketta.
  1. Napauta alakulmassa olevaa Haku-välilehteä.
  2. Napauta yläkulmassa olevaa hakukenttää.
  3. Kirjoita etsimäsi ja napauta näppäimistöllä olevaa hakukuvaketta.
  4. Napauta haluamaasi ketjua tai viestiä. Jos haluat suodattaa tulokset vain ketjuihin tai viesteihin, napauta hakukentän alla olevia painikkeita.
  5. Näet ketju- tai viestiosion, jossa hakutermi esiintyy. Lue lisää napauttamalla oikeassa alakulmassa olevaa Avaa ketju - tai Avaa keskustelu -painiketta.

Vinkkejä haun käyttämiseen

Suurimman osan ajasta voit etsiä tarvitsemasi perushaun kautta, mutta Twistin kasvaessa saattaa olla vaikeaa löytää tietyt ketjut, kommentit tai viestit. Käytä hakupikavalintoja tai hakusuodattimia rajataksesi hakutuloksia. Muutamia esimerkkejä:

• Etsi kahden päivämäärän välillä hakusuodattimilla.
  • Löydä Markon kommentti tai viesti käyttämällä pikavalintaa From:Marko.
  • Löydä kommentti, josta on ilmoitettu Aleksille käyttämällä pikavalintaa To:Aleksi.
  • Etsi Design-kanavalla oleva ketju käyttämällä pikavalintaa channel:Design.