Jäsenten poistaminen ryhmästä

Ryhmät pysyvät harvoin samoina töissä – tiimit muuttuvat, siirto toiseen toimistoon tai ylennyksen saaminen. Twistissä on helppo poistaa joku nykyisestä ryhmästä, jotta he eivät enää saa ilmoituksia, jotka eivät ole relevantteja. Toimi näin.

1. Klikkaa Tiimi-välilehdessä ryhmää, josta haluat poistaa jäseniä.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Klikkaa Muokkaa ryhmää.
  4. Etsi poistettavan jäsenen nimi ja klikkaa Poista-painiketta.
  5. Poista niin monta ryhmän jäsentä kuin haluat.
  6. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa X-painiketta.
  1. Klikkaa Tiimi-välilehdessä ryhmää, josta haluat poistaa jäseniä.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Klikkaa Muokkaa ryhmää.
  4. Etsi poistettavan jäsenen nimi ja klikkaa Poista-painiketta.
  5. Poista niin monta ryhmän jäsentä kuin haluat.
  6. Klikkaa oikeassa alakulmassa olevaa Tallenna-painiketta.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta ja napauta Tiimin jäsenet -painiketta.
  2. Napauta Ryhmät-välilehteä.
  3. Napauta ryhmää, josta haluat poistaa jäseniä.
  4. Paina pitkään jäsentä, jonka haluat poistaa.
  5. Voit myös valita muita jäseniä napauttamalla.
  6. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta miinusmerkillä.
  7. Sinulta kysytään, oletko varma, että haluat poistaa. Napauta oikeassa alakulmassa olevaa OK-painiketta.
  1. Napauta Tiimi-välilehden vasemmassa yläkulmassa olevaa Ryhmät-painiketta.
  2. Napauta ryhmää, josta haluat poistaa jäseniä.
  3. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Muokkaa-painiketta.
  4. Napauta Jäsenet-painiketta.
  5. Etsi jäsen, jonka haluat poistaa, ja napauta hänen nimensä vieressä olevaa profiilikuvakketta X:llä.
  6. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa takaisinnuolta.
  7. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Tallenna-painiketta.