Ilmoitusten asettaminen tai poistaminen käytöstä

Ilmoitukset ovat lempeitä muistutuksia Twistin keskusteluista tai tapahtumista, kuten silloin, kun sinut on lisätty uuteen tiimiin. Näin määrität ilmoitukset mobiililaitteille, työpöydälle ja sähköpostille.

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kello-kuvaketta.
  2. Klikkaa Ilmoitusasetuksesi.
  3. Valitse pudotusvalikoista, minkä tyyppisiä ilmoituksia haluat vastaanottaa milläkin alustalla.
  4. Jos haluat muuttaa eri tiimien asetuksia, käytä vasemmalla olevaa valitsinta.
  5. Klikkaa Tallenna muutokset.
  1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kellokuvaketta.
  2. Klikkaa Ilmoitusasetuksesi...
  3. Käytä valintaruutuja valitaksesi minkä tyyppisiä ilmoituksia haluat vastaanottaa milläkin alustalla.
  4. Tallenna klikkaamalla Sulje.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikko-kuvaketta.
  2. Napauta Asetukset ja ilmoitukset.
  3. Valitse pudotusvalikoista, minkä tyyppisiä ilmoituksia haluat vastaanottaa milläkin alustalla.
  4. Tallenna napauttamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa paluunuolta.
  1. Napauta oikeassa alakulmassa olevaa Lisää-kuvaketta.
  2. Napauta Ilmoitusasetukset.
  3. Valitse pudotusvalikoista, minkä tyyppisiä ilmoituksia haluat vastaanottaa milläkin alustalla.
  4. Tallenna napauttamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa paluunuolta.

Ilmoitusten tyypit

Tässä on selitykset kuvakkeista ja kuvauksista, jotka löytyvät ilmoitusasetusten valikosta.

• Ketjut, jotka osoitettu minulle -ilmoitukset lähetetään, kun seuraamiasi ketjuja päivitetään.
  • Kommentit, jotka osoitettu minulle -ilmoitukset lähetetään, kun sinulle ilmoitetaan kommentissa.
  • Keskusteluviestit-ilmoitukset lähetetään, kun osallistumaasi keskusteluun päivitetään uudella viestillä.