Useita tiimejä Twistissä

Jos käytät Twistiä monien organisaatioiden kanssa, voit vaihtaa helposti useiden Twist-tiimien välillä. Näin se toimii:

• Jos sinut on kutsuttu tiimiin, voit yksinkertaisesti liittyä tiimiin hyväksymällä kutsun ja vaihtaa tiimien välillä alla olevan ohjeiden mukaan.
  • Jos haluat aloittaa uuden tiimin, voit yksinkertaisesti luoda uuden Twist-tiimin tilisi kautta. Sen jälkeen voit vaihtaa tiimien välillä alla olevan ohjeiden mukaan

Näin voit vaihtaa tiimien välillä Twistissä.

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaa.
  2. Voit valita nimesi alapuolelta tiimin, johon haluat siirtyä.
  1. Avaa vasemmanpuoleinen vetopaneeli.
  2. Napauta tiimiä, johon haluat siirtyä.
  1. Napauta oikeassa alakulmassa olevaa Lisää-painiketta.
  2. Napauta tiimiä, johon haluat siirtyä.