Hakusuodattimet

Jos tarvitset jotain ja perushaku tai hakupikavalinnat eivät riitä, Twistillä on tehokkaat hakusuodattimet, joiden avulla voit etsiä kirjoittajan, päivämäärän, sisällön tyypin ja monen muun kriteerin mukaan. Näin voit käyttää hakusuodattimia.

Hakusuodattimet on käytettävissä vain verkko-, Windows ja macOS-versioissa.

Hakeminen suodattimilla

1. Avaa Etsi-välilehti.
  2. Klikkaa hakupalkin vasemmalla puolella olevaa Suodatin-painiketta.
  3. Näet Hakusuodattimet-ikkunan. Klikkaa haluamiasi suodattimia ja valitse joko pudotusvalikosta tai kirjoita valinta ja paina Enter.
    1. Etsi-kentässä voit valita, haetaanko ketjuja, viestejä tai molempia.
    2. Keneltä rajoittaa haun tietyn jäsenen ketjuihin tai viesteihin.
    3. Kenelle rajoittaa haun viesteihin tai viestiketjuihin, joista on ilmoitettu tietylle jäsenelle.
    4. Aiheella rajoittaa haun aiheisiin, jotka sisältävät avainsanat.
    5. Kanavalla rajoittaa haun valitsemiesi kanavien ketjuihin.
    6. Viestissä rajoittaa haun valitsemasi keskustelun ketjuihin tai viesteihin.
    7. Before rajoittaa haun ketjuihin tai viesteihin ennen kyseistä päivämäärää.
    8. After kaventaa hakutuloksia ketjuihin tai viesteihin kyseisen ajankohdan jälkeen.
  4. Kun olet valinnut suodattimet, kirjoita etsimäsi teksti Etsi-kenttään.
  5. Klikkaa oikeassa alakulmassa olevaa Etsi-painiketta.
  6. Hakutulokset näkyvät vasemmalla puolella. Klikkaa etsimääsi ketjua tai viestiä.
  7. Näet ketju- tai viestiosion, jossa hakutermi esiintyy. Lue lisää klikkaamalla oikeassa alakulmassa olevaa Avaa ketju - tai Avaa keskustelu -painiketta.

Suodattimien päivittäminen ja poistaminen

Jos haluat muuttaa suodatintasi, klikkaa hakukentän vasemmalla puolella oleva Suodattimia lisätty -painiketta avataksesi Hakusuodattimet-ikkunan. Voit päivittää suodattimet haluamallasi tavalla.

Jos haluat poistaa suodattimen, klikkaa Suodattimia lisätty vieressä olevaa x-painiketta. Nyt voit etsiä ilman suodatinta tai lisätä uuden suodattimen.