Oletustiimin vaihtaminen kirjautumisen yhteydessä

Jos työskentelet useiden tiimien kanssa, saatat aina haluta nähdä tietyn tiimin, kun kirjaudut Twistiin. Voit tehdä tämän muuttamalla oletustiimiä kirjautumisasetuksessa. Näin voit tehdä sen:

Tämä on käytettävissä toistaiseksi vain Twistin verkkoversiossa.
  1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  2. Klikkaa Asetuksesi -painiketta.
  3. Valitse oletustiimisi Oletustiimi-kohdan pudotusvalikosta.
  4. Klikkaa alareunassa olevaa Tallenna muutokset.