Kanavan poistaminen

Kun tiimisi enää käytä kanavaa ja olet valmis poistamaan sen kokonaan Twististä, voit helposti poistaa sen. Toimi näin.

Kun poistat kanavan, kaikki tiedot poistetaan kokonaan ja eikä voida enää palauttaa. Jos luulet, että saatat tarvita tietoja myöhemmin, jolloin suosittelemme arkistoimaan kanavan sen sijaan.

Kanavan poistaminen

  1. Varmista, että olet tiimin ylläpitäjä tai kanavan omistaja.
  2. Poista kaikki jäsenet kanavalta, jotka haluat poistaa.
  3. Arkistoi kanava.
  4. Etsi arkistoitu kanava (voit katsoa, miten löydät Arkistoidut kanavat -luettelon täältä) ja and lähde kanavalta. Kanavan viimeisenä jäsenenä sinua pyydetään vahvistamaan, haluatko lähteä kanavalta ja poistaa sen.
  5. Hyväksy vahvistus ja kanava poistetaan.
Vaikka et voi poistaa Twist-työtilaan esiladattuja kanavia, voit arkistoida ne, jotta ne eivät ole näkyvissä.