Hakupikavalinnat

Kun perushaku tai hakusuodattimet eivät riitä, voit käyttää hakuparametreja, joiden avulla voit helposti etsiä kirjoittajan, päivämäärän, sisällön tyypin ja monen muun kriteerin mukaan. Näin voit käyttää hakuparametreja.

Hakeminen parametreilla

1. Avaa Etsi-välilehti.
  2. Tarkenna hakua käyttämällä mitä tahansa seuraavista hakuparametreista.
    1. "Etsi tämä" etsii kyseisen tarkan lauseen.
    2. from:Johannes rajoittaa haun tietyn jäsenen ketjuihin tai viesteihin.
    3. to:Aleksi rajoittaa haun viesteihin tai ketjuihin, joista on ilmoitettu tietylle jäsenelle.
    4. subject:Omenat rajoittaa haun otsikoihin, jotka sisältävät syötetyt avainsanat.
    5. channel:Tuki rajoittaa haun valitun kanavan ketjuihin.
    6. in:thread tai in:message rajoittaa haun viesteihin tai viesteihin.
    7. before:"2017/05/20" rajoittaa haun ketjuihin tai viesteihin ennen kyseistä päivämäärää.
    8. after:"2017/05/20" kaventaa hakutuloksia ketjuihin tai viesteihin kyseisen ajankohdan jälkeen.
  3. Kun olet kirjoittanut parametrit, klikkaa Hae-painiketta tai paina Enter.
  4. Hakutulokset näkyvät vasemmalla puolella. Klikkaa etsimääsi ketjua tai viestiä.
  5. Näet ketju- tai viestiosion, jossa hakutermi esiintyy. Lue lisää klikkaamalla oikeassa alakulmassa olevaa Avaa ketju - tai Avaa keskustelu -painiketta.