Deelnemen aan een Twist team

Wanneer je bent uitgenodigd om deel te nemen aan Twist, zal je op een gegeven moment worden gevraagd om een account aan te maken. Dit doe je als volgt.

Wanneer je een nieuw team begint, lees dan hier hoe je een team aanmaakt of bekijk onze gids voor teambeheerders en admins.
  1. Open je Twist uitnodiging en klik op de uitnodiging-link.
  2. Klik op Deelnemen om deel te nemen aan het team.
  3. Klik op Doorgaan met Google account en voer het e-mailadres en wachtwoord in voor het Google account dat je wilt verbinden met je Twist account, of vul je e-mailadres en wachtwoord in en klik vervolgens op Doorgaan.
  4. Volg het proces hieronder.
  1. Open je Twist uitnodiging en tik op de uitnodiging-link.
  2. Klik op Inloggen.
  3. Tik op  Doorgaan met Google account en voer het e-mailadres en wachtwoord in voor het Google account dat je wilt verbinden met je Twist account, of vul je e-mailadres en wachtwoord in en klik vervolgens op  Doorgaan.
  4. Volg het proces hieronder.
  1. Open je Twist uitnodiging en tik op de uitnodiging-link.
  2. Klik op Inloggen.
  3. Tik op  Doorgaan met Google account en voer het e-mailadres en wachtwoord in voor het Google account dat je wilt verbinden met je Twist account, of vul je e-mailadres en wachtwoord in en klik vervolgens op  Doorgaan.
  4. Volg het proces hieronder.

Twist registratie

1. Vul je volledige naam in.
  2. Je hebt nu de mogelijkheid om kanalen aan te maken of aan kanalen deel te nemen. Twist zal een aantal kanalen aanraden waarna je hier aan kan deelnemen door op  Deelnemen aan kanaalaan de rechterkant te klikken/tikken.
  3. Je kunt ook een eigen kanaal aanmaken door onderaan te tikken/klikken op Kanaal aanmaken. Er zal vervolgens een tekstveld verschijnen, vul hier de naam van het kanaal in en druk op enter. Je kunt zoveel kanalen toevoegen als je zelf wilt.
  4. Klik/tik op Hierna: Gesprekken verkennen om verder te gaan.
  5. Je zult een notitie te zien krijgen over hoe gesprekken werken. Klik/tik op Aan de slag wanneer je klaar bent.
  6. Je bent er helemaal klaar voor! Lees de introductietekst en ga aan de slag.