Een gesprek als draft opslaan

Als je een gesprek bent gestart maar nog niet klaar bent om deze te posten, dan kun je een draft opslaan om het gesprek op een later moment te posten. Dit gaat als volgt:

Drafts zijn alleen zichtbaar op het platform waarop deze werd aangemaakt. Wanneer je bijvoorbeeld een draft opslaat op het web, zal deze alleen te zien zijn op het web, en niet op de Android app.

  1. Volg de stappen voor Het starten van een gesprek.
  2. Je kunt altijd van je draft wegklikken naar een andere plek in Twist, zoals een kanaal, gesprek of bericht.
  3. Je draft zal vervolgens bovenaan het kanaal waarin je het hebt aangemaakt te zien blijven met het label "Draft".

Je kunt de terug-pijl in je browser gebruiken om snel naar je draft terug te gaan.

  1. Volg de stappen voor Het starten van een gesprek.
  2. Je kunt altijd van je draft wegklikken naar een andere plek in Twist, zoals een kanaal, gesprek of bericht.
  3. Je draft zal vervolgens bovenaan het kanaal waarin je het hebt aangemaakt te zien blijven met het label "Draft".

Je kunt de terug-pijl in je browser gebruiken om snel naar je draft terug te gaan.

  1. Om een gesprek te beginnen, tik je op het gele potlood-icoon rechts bovenin.
  2. Begin met het uitschrijven van de verschillende onderdelen in het gesprek met behulp van de instructies in Een gesprek beginnen.
  3. Zodra je klaar bent, tik je op de terug-pijl links bovenin.
  4. De draft is nu zichtbaar bovenaan het kanaal waarin je deze hebt aangemaakt. Het heeft het label "Draft" aan de rechterkant van de titel, en het geplaatste bericht wordt grijs weergegeven. .
  1. Open het kanaal waarin je een gesprek wilt aanmaken.
  2. Begin met het uitschrijven van de verschillende onderdelen in het gesprek met behulp van de instructies in Een gesprek beginnen.
  3. Zodra je klaar bent, tik je op de Cancelknop links bovenin.
  4. Klik op Draft opslaan om het als een draft op te slaan.
  5. De draft is nu zichtbaar bovenaan het kanaal waarin je deze hebt aangemaakt. Het heeft het label "Draft" aan de rechterkant van de titel, en het geplaatste bericht wordt grijs weergegeven. .