Teamleden voor een kanaal uitnodigen

Met kanalen is het makkelijk om de discussies van je team georganiseerd en gefocust te houden. Je kunt als volgt teamleden uitnodigen om ze deel te laten nemen aan je kanaal.

1. Open een kanaal.
  2. Klik op het drie stippen-icoon aan de rechterkant van de kanaalnaam om het kanaalopties-menu te openen.
  3. Klik op Kanaal bewerken.
  4. Voer de naam van een teamlid in in het Toevoegen op naam veld, vervolgens zal er een lijst met overeenkomende resultaten verschijnen.
  5. Klik op een naam om de persoon aan het kanaal toe te voegen.
  1. Open een kanaal.
  2. Tik op het drie stippen-icoon rechts bovenin op het kanaalopties-menu te openen.
  3. Klik op Leden.
  4. Je zult een lijst met leden te zien krijgen. Tik op het profiel met een plus teken-icoon rechts bovenin.
  5. Voer de naam of het e-mailadres van het teamlid in, in het Naam of e-mail veld, vervolgens zal er een lijst met overeenkomende resultaten verschijnen.
  6. Je kunt gebruikers ook handmatig selecteren met behulp van de Gebruikers toevoegen optie, of leden importeren met deImporteren uit kanaal of Importeren uit groep opties onderaan.
  7. Tik op hun naam om ze aan het kanaal toe te voegen.
  1. Open een kanaal.
  2. Klik bovenaan op de kanaaltitel.
  3. Klik op Leden.
  4. Je zult een lijst met leden te zien krijgen. Klik bovenaan op de +.
  5. Klik op Gebruikers importeren om individuele personen uit te nodigen, of Gebruikers van groep importeren om een groep mensen uit te nodigen.
  6. Scroll om de gebruiker of groep te vinden die je wilt uitnodigen. Er zal een vinkje naast hun naam verschijnen.
  7. Wanneer je alle gebruikers of groepen hebt geselecteerd die je wilt uitnodigen, klik je rechts bovenin op Opslaan.