Een groepsbericht verlaten

Als een groepsbericht niet langer relevant voor je is, kun je het bericht verlaten om ervoor te zorgen dat je geen notificaties meer zult ontvangen.

  1. Open het gesprek dat je wilt verlaten.
  2. Klik op het drie stippen-icoon rechts bovenin.
  3. Klik op Deelnemers beheren.
  4. Klik op deVerlaten knop naast je eigen naam.
  1. Open het gesprek dat je wilt verlaten.
  2. Klik op het drie stippen-icoon bovenin rechts.
  3. Selecteer Leden in het menu.
  4. Tik op je eigen naam en houd deze ingedrukt.
  5. Tik op het profiel-icoon met het min-teken rechts bovenin.
  1. Open het gesprek dat je wilt verlaten.
  2. Tik op de lijst van conversatie deelnemers boven aan het gespreksvenster.
  3. Er zal een scherm openen met meer gegevens.
  4. Tik vervolgens op het rode profiel met een x icoon naast je eigen naam.
Vergeet niet dat je niet in staat bent om 1-op-1 berichten verlaten. Je kunt deze echter wel dempen .