Endre en tråd

Har du lagt merke til en skrivefeil i en tråd du har publisert? Komme på en bedre tittel til den? Det er ikke noe problem, for du kan alltid gå tilbake og endre tråder, selv etter at du har publisert dem.

Obs! Når du endrer emnet til en tråd, vil en melding publiseres i tråden som forteller de andre at du har gjort endringen. Se nedenfor.

1. Åpne tråden du vil gjøre endringer i.
  2. Klikk på de tre prikkene øverst til høyre i tråden.
  3. For å endre emnet til tråden, klikker du Endre trådens emne.
  4. Et vindu dukker opp som ber deg endre emnet til tråden din. Skriv inn det nye emnet og klikk på Lagre endringer.
  5. For å endre brødteksten til tråden, fører du pekeren over det første innlegget i tråden og klikker på de tre prikkene øverst til høyre.
  6. Endre teksten som du måtte ønske å endre den.
  7. Når du er ferdig, klikker du på Lagre-knappen nederst til venstre, for å lagre endringene.
  1. Trykk lenge på tråden du vil endre.
  2. Fra menyen trykker du på Endre tråd.
  3. Du kan endre emnet øverst på skjermen.
  4. Du kan endre innlegg i tråden midt på skjermen.
  5. Når du er ferdig, trykker du på haken øverst til høyre for å lagre endringene.
  1. Trykk på tråden du vil endre.
  2. Trykk lenge på teksten til det første innlegget.
  3. Fra menyen velger du Endre.
  4. Du kan nå endre emnet og teksten i tråden.
  5. Når du er ferdig med endringene dine, trykker du Lagre.