Bli med i et Twist-team

Hvis du har blitt invitert til Twist, vil du bli spurt om å opprette en konto underveis. Slik gjør du det:

Hvis du starter et nytt team, kan du lese hvordan du oppretter et team eller hopper over til vår guide for personer som oppretter team og administratorer.
  1. Åpne Twist-invitasjonen din og klikk på invitasjonskoblingen.
  2. Klikk på Bli med for å bli med på teamet.
  3. Klikk på Fortsett med Google-konto, og skriv deretter inn e-postadressen og passordet for Google-kontoen som du vil knytte til Twist-kontoen din, eller skriv inn e-postadressen og passordet ditt og klikk på Fortsett.
  4. Følg prosessen for igangsetting nedenfor.
  1. Åpne Twist-invitasjonen din og trykk på invitasjonskoblingen.
  2. Trykk på Logg inn.
  3. Trykk på Fortsett med Google-konto, og skriv deretter inn e-postadressen og passordet for Google-kontoen som du vil knytte til Twist-kontoen din, eller skriv inn e-postadressen og passordet ditt og trykk på Fortsett.
  4. Følg prosessen for igangsetting nedenfor.
  1. Åpne Twist-invitasjonen din og trykk på invitasjonskoblingen.
  2. Trykk på Logg inn.
  3. Trykk på Fortsett med Google-konto, og skriv deretter inn e-postadressen og passordet for Google-kontoen som du vil knytte til Twist-kontoen din, eller skriv inn e-postadressen og passordet ditt og trykk på Fortsett.
  4. Følg prosessen for igangsetting nedenfor.

Twist-igangsetting

1. Skriv inn det fulle navnet ditt.
  2. Du vil nå få muligheten til å bli med i og opprette kanaler. Twist vil foreslå et par kanaler du kan bli med i, og du kan bli med i dem ved å klikke/trykke på Bli med i kanal til høyre.
  3. Du kan også opprette din egen kanal ved å klikke/trykke på Opprett en kanal nederst. Et tekstfelt dukker opp hvor du kan skrive inn kanalnavnet, og deretter trykker du på enter. Du kan legge til så mange kanaler du måtte ønske.
  4. Klikk/trykk på Neste: Utforsk tråder for å gå videre.
  5. Du vil se en melding om hvordan tråder fungerer. Klikk/trykk på Sett i gang når du er ferdig.
  6. Alt er klart! Les innlegget med instruksjoner og kom i gang.