Logger inn på Twist

Du kan logge inn på Twist på alle enhetene dine, så du får tilgang til teamets samtaler fra hvor som helst. Det er to måter å logge seg inn på, avhengig av hvordan du opprettet Twist-kontoen din: med Google-kontoen din eller med e-post og passord.

1. Åpne Twist-appen.
  2. Klikk på Logg inn.
  3. Klikk på Fortsett med Google-konto, og skriv deretter inn e-postadressen og passordet for Google-kontoen som er tilknyttet Twist-kontoen din, eller skriv inn e-postadressen og passordet ditt og klikk på Fortsett.
  1. Åpne Twist-appen.
  2. Trykk på Logg inn.
  3. Trykk på Logg inn med Google, og skriv deretter inn e-postadressen og passordet for Google-kontoen som er tilknyttet Twist-kontoen din, eller skriv inn e-postadressen og passordet ditt og trykk på Logg inn.
  1. Åpne Twist-appen.
  2. Trykk på Logg inn.
  3. Trykk på Logg inn med Google, og skriv deretter inn e-postadressen og passordet for Google-kontoen som er tilknyttet Twist-kontoen din, eller skriv inn e-postadressen og passordet ditt og trykk på Logg inn.