Lagre et utkast av en tråd

Hvis du har startet en tråd, men ikke vil legge ut den umiddelbart, kan du lagre et utkast og publisere det senere. Slik gjør du det:

Utkast er kun synlige på plattformen der de opprettes. Hvis du lagret et utkast på nett, vil du kun se dette utkastet på nett. Du vil ikke se det i Android-appen.

1. Følg trinnene for å Starte en ny tråd.
  2. Du kan når som helst klikke deg bort fra utkastet ditt og gå til en kanal, tråd eller melding i Twist.
  3. Utkastet vil bli værende øverst i kanalen hvor du opprettet den med etiketten «Utkast». Du kan gå tilbake til den når som helst.

Du kan bruke tilbake-pilen i nettleseren din for raskt å gå tilbake til utkastet ditt.

1. Følg trinnene for å Starte en ny tråd.
  2. Du kan når som helst klikke deg bort fra utkastet ditt og for eksempel gå til en kanal, tråd eller melding i Twist.
  3. Utkastet vil bli værende øverst i kanalen hvor du opprettet den med etiketten «Utkast». Du kan gå tilbake til den når som helst.

Du kan bruke tilbake-pilen øverst i venstre hjørne av appen for raskt å gå tilbake til utkastet ditt.

1. For å starte en tråd trykker du på den gule blyanten nederst til høyre.
  2. Skriv de forskjellige delene av tråden med instruksjonene i Start en tråd.
  3. Når du er ferdig, trykker du på tilbake-pilen øverst til venstre.
  4. Utkastet er nå synlig øverst i kanalen hvor du opprettet utkastet. Det har etiketten «Utkast» til høyre for tittelen, og posten er grå.
  1. Åpne kanalen der du vil opprette en tråd.
  2. Skriv de forskjellige delene av tråden med instruksjonene i Start en tråd.
  3. Når du er ferdig, trykker du på Avbryt-knappen øverst til venstre.
  4. Trykk på Lagre utkast for å lagre tråden som et utkast.
  5. Utkastet er nå synlig øverst i kanalen hvor du opprettet utkastet. Det har etiketten «Utkast» til høyre for tittelen, og posten er grå.