Flytt en tråd mellom kanaler

Når du har startet en tråd i en kanal, kan du flytte den til en annen kanal – hvis du måtte ønske det.

Du kan bare gjøre dette hvis du er en teamadministrator eller eieren av kanalen eller tråden.

1. Åpne tråden du vil flytte.
  2. Klikk på de tre prikkene øverst til høyre i tråden.
  3. Klikk på Flytt tråd.
  4. Finn kanalen du vil flytte tråden til i listen.
  5. Klikk på Flytt ved siden av kanalnavnet.
  6. Et vindu vil spørre deg om du er sikker på at du vil flytte tråden. Klikk på OK nederst til høyre for å flytte tråden.
  1. Åpne tråden du vil flytte.
  2. Trykk på de tre prikkene oppe til høyre.
  3. Velg Flytt …
  4. Klikk på kanalen du vil flytte tråden til.
  5. Klikk på Flytt nederst til høyre.
  1. Trykk lenge på emnelinjen til tråden du vil flytte.
  2. Fra menyen trykker du på Flytt til en annen kanal.
  3. Finn kanalen du vil flytte tråden til i listen, og trykk på kanalen.
  1. Åpne tråden du vil flytte.
  2. Trykk lenge på teksten til det første innlegget.
  3. Fra menyen velger du Flytt tråd.
  4. Finn kanalen du vil flytte tråden til i listen, og trykk på kanalen.
Det er ikke mulig å flytte en tråd til et annet teams kanaler, kun til andre kanaler innen ditt nåværende team.