Hva er innboksen?

Innboksen holder styr på alle tråder du er involvert i på tvers av kanaler. Sjekk den hver dag, så du får med deg alt som er relevant for deg.

Slik fungerer innboksen

Når du varsles om en ny tråd eller kommentar, vil tråden eller kommentaren dukke opp øverst i innboksen. Du kan følge med på hvor mange uleste tråder det er i innboksen din, ved å se på det lille tallet ved siden av innboksen. En oransje prikk dukker også opp på Tråder-fanen når du har uleste tråder.

1. Innboks
  2. Merk alle som lest
  3. Liste med tråder i innboksen

Tips for å bruke innboksen

Vanlige spørsmål

Spørsmål: Kan jeg rydde i innboksen min?

Svar: Vi støtter ikke dette akkurat nå, men vi vet at innboksen kan bli veldig full når det kommer mange samtaler din vei, så vi vil vurdere å legge til støtte for dette.

Du kan imidlertid merke alle trådene i innboksen din som lest ved å klikke på hake-ikonet øverst til høyre.