Se gjennom og bli med i kanaler

Etter hvert som Twist-kontoen din vokser, vil også antallet kanaler vokse. Du er sikkert interessert i å se gjennom og bli med i noen nye kanaler. Twist gjør det enkelt å finne de du ønsker å være en del av, og deretter kan du bli med og delta i samtaler på tvers av organisasjonen din. Slik gjør du det:

1. Klikk på Tråder-visningen øverst til venstre.
  2. Klikk på + til høyre for Kanaler-tittelen på venstre side i Twist-grensesnittet.
  3. Bla deg gjennom listen med kanaler for å finne de du er interessert i.
    • Til høyre for hvert kanalnavn kan du se hvor mange medlemmer det er i en gitt kanal.
  4. Når du har funnet en kanal du vil bli med i, klikker du på Bli med helt til høyre for å bli med.
  5. Knappen blir grå og viser Er med.
  1. Klikk på Tråder-visningen øverst til venstre.
  2. Klikk på + til høyre for Kanaler-tittelen på venstre side i Twist-grensesnittet.
  3. Bla deg gjennom listen med kanaler for å finne de du er interessert i.
  4. Når du har funnet en kanal du vil bli med i, klikker du på Bli med.
  5. Twist vil åpne kanalen du har blitt med i.
  1. Trykk på Tråder-ikonet øverst til venstre for å se Innboks, Stjernemerket og listen med kanaler du allerede er med i.
  2. Bla ned til bunnen og trykk på Legg til kanal.
  3. Bla gjennom listen med tilgjengelige kanaler og trykk på den du vil bli med i.
  4. Et varsel dukker opp nederst på skjermen: Du har blitt med i «Kanalens navn».
  1. Åpne Tråder-fanen nederst for å se listen med alle kanalene.
  2. Trykk på + til høyre for kanalens tittel, eller trykk på + Legg til kanal nederst i listen.
  3. Bla gjennom listen med kanaler og trykk på den du vil bli med i.
  4. Når du trykker på kanalen, vil du automatisk bli med og en bekreftelse dukker opp.
Du kan bli med i hvilken som helst offentlig kanal i Twist-teamet ditt, men du kan bare bli med i private kanaler som du har blitt invitert til. Les mer om offentlige og private kanaler her.