Inviter teammedlemmer til en kanal

Kanaler gjør det enkelt å holde teamets diskusjoner organisert og fokusert på riktig emne. Slik inviterer du teamets medlemmer til å bli med i kanalen din:

1. Åpne en kanal.
  2. Klikk på de tre prikkene til høyre for kanalens navn, for å åpne menyen med alternativer for kanalen.
  3. Klikk på Endre kanal.
  4. Skriv inn navnet til et medlem på teamet i Legg til med navn-feltet, og det viser deg en liste med treff som passer.
  5. Klikk på navnene for å legge til personer i kanalen.
  1. Åpne en kanal.
  2. Trykk på de tre prikkene øverst til høyre for å åpne menyen med alternativer for kanalen.
  3. Trykk på Medlemmer.
  4. Du vil se en liste med medlemmer. Trykk på ikonet av profilen med et plusstegn øverst til høyre.
  5. Skriv inn navnet til et medlem på teamet eller en e-postadresse i Navn- eller E-post-feltet, og det viser deg en liste med treff som passer.
  6. Du kan også velge brukere manuelt ved å benytte Legg til brukere-alternativet, eller importere medlemmer ved å benytte Importer fra kanal eller Importer fra gruppe-alternativene nederst.
  7. Trykk på navnene for å legge dem til i kanalen.
  1. Åpne en kanal.
  2. Trykk på kanalens tittel øverst.
  3. Trykk på Medlemmer.
  4. Du vil se en liste med medlemmer. Trykk på + øverst.
  5. Trykk på Importer brukere for å invitere enkeltpersoner, eller Importer brukere fra gruppe for å invitere en gruppe mer personer.
  6. Bla for å finne brukeren eller gruppen du vil invitere. Et merke vil dukke opp ved siden av navnet.
  7. Når du har valgt alle brukerne eller gruppene du vil invitere, trykker du på Lagre øverst til høyre.