Fjern noen fra en kanal

Hvis noen bytter team, forlater selskapet, eller hvis du avslutter arbeidet med en ekstern klient, kan du enkelt fjerne personen fra en kanal.

Det er bare teamadministratorer som kan fjerne personer fra kanaler.
  1. Åpne en kanal.
  2. Klikk på de tre prikkene til høyre for kanalens tittel.
  3. Klikk på Endre kanal.
  4. Finn navnet til teammedlemmet du vil fjerne, og klikk på Fjern til høyre for navnet til personen.
  5. Et vindu vil spørre deg om du er sikker på at du vil fjerne brukeren. Klikk på Fjern nederst til høyre.
  1. Åpne en kanal.
  2. Trykk på de tre prikkene oppe til høyre.
  3. Trykk på Medlemmer.
  4. Du vil se en liste med medlemmene. Trykk lenge på en brukers navn for å velge brukeren. Trykk deretter på andre brukere du vil fjerne.
  5. Trykk på profil med et minustegn-ikonet øverst til høyre.
  6. Et vindu vil spørre deg om du er sikker på at du vil fjerne brukeren. Trykk på OK nederst til høyre.
  1. Åpne en kanal.
  2. Trykk på kanalens tittel øverst i den venstre ruten.
  3. Trykk på Medlemmer.
  4. Du vil se en liste med medlemmene. Finn brukeren du vil fjerne, og trykk deretter på profilen med en x-ikonet til høyre.
  5. Dette vil fjerne brukeren.
  6. Trykk på tilbake-pilen øverst til venstre.
  7. Trykk på Lagre øverst til høyre.

Fjerne gjest fra en kanal

  • Det er kun en administrator eller personen som opprettet kanalen som kan fjerne en gjest fra en kanal, uavhengig av om kanalen er offentlig eller privat.
  • Gjester kan ikke fjerne noen fra en kanal.
  • Når en gjest i flere kanaler fjerner fra en kanal, vil gjesten bli en gjest i én kanal, vel og merke hvis gjesten nå kun er i én kanal.

Ler mer om hvordan gjester i én og flere kanaler fungerer.