Legg til noen i en gruppemelding

Det er enkelt å ta med et teammedlem i en eksisterende gruppemelding. Slik gjør du det:

1. Åpne samtalen du vil legge til noen i.
  2. Klikk på de tre prikkene øverst til høyre.
  3. Klikk på Administrer deltagere.
  4. Skriv inn navnet til personen du vil legge til i Legg til medlemmer-feltet, og du vil få opp forslag som passer.
  5. Velg personen du vil legge til.
  6. Klikk på Lagre.
  1. Åpne samtalen du vil legge til noen i.
  2. Trykk på de tre prikkene øverst til høyre.
  3. Velg Medlemmer fra menyen.
  4. Trykk på profilikonet med et + øverst til høyre.
  5. Skriv inn navnet til personen du vil legge til, du vil få opp forslag som passer.
  6. Trykk på personens navn.
  7. Trykk på Lagre.
  1. Åpne samtalen du vil legge til noen i.
  2. Trykk på listen med samtaledeltakere øverst i prat-vinduet.
  3. Vinduet med detaljer åpner seg. Trykk på Inviter personer.
  4. Bruk søkelinjen til å søke etter ønsket teammedlem, eller bla ned for å finne teammedlemmet manuelt.
  5. Trykk på personens navn.
  6. Trykk på Lagre.
Et par ting bør du huske på når du legger til teammedlemmer i gruppemeldinger.
  • Teammedlemmet som nylig ble lagt til vil kunne se hele meldingshistorikken.
  • Twist lar deg ikke legge til flere medlemmer i private samtaler med en annen person. Du må derfor i stedet starte en ny gruppesamtale med teammedlemmene dine.