Legg igjen en gruppemelding

Når en gruppemelding ikke lenger er relevant, kan du ganske enkelt ferjen deg selv for ikke lenger å motta varsler.

  1. Åpne samtalen du vil fjerne deg selv fra.
  2. Klikk på de tre prikkene øverst til høyre.
  3. Klikk på Administrer deltagere.
  4. Ved siden av navnet ditt klikker du på Forlat-knappen.
  1. Åpne samtalen du vil fjerne deg selv fra.
  2. Trykk på de tre prikkene oppe til høyre.
  3. Velg Medlemmer fra menyen.
  4. Trykk lenge på navnet ditt.
  5. Trykk på profil-ikonet med et minustegn øverst til høyre.
  1. Åpne samtalen du vil fjerne deg selv fra.
  2. Trykk på listen med samtaledeltakere øverst i prat-vinduet.
  3. Vinduet med detaljer åpnes.
  4. Finn navnet ditt og trykk på det røde profil med en x-ikonet.
Husk at du ikke kan forlate en privat samtale. Du kan imidlertid dempe den, hvis du ønsker det.