Send et bilde eller vedlegg med en melding

Du kan sende bilder, filer eller andre vedlegg i Twist-meldinger. Slik gjør du det:

1. Fra feltet hvor du skriver inn meldingen, klikker du på bindersen nederst til høyre.
  2. Velg filen du vil legge ved fra datamaskinen din.
  3. Filen vil lastes opp og dukke opp under boksen med tekst med en grønn hake, når opplastingen er fullført.
  4. Skriv teksten til meldingen din, eller la meldingen være tom, og trykk på enter for å sende.
  1. Fra feltet hvor du skriver inn meldingen, trykker du på bindersen eller kameraet til venstre.
  2. Hvis du trykker på bindersen, må du finne filen du vil legge til og trykke på den.
  3. Når den er ferdig med å lastes opp, kan du skrive en melding, eller la meldingen være tom, og trykke på send-ikonet, for å sende den.
  4. Hvis du trykker på kameraet, kan du ta et bilde eller en video som du legger ved meldingen din.
  5. Når du har lastet opp bildet eller videoen du tok, kan du skrive en melding, eller la meldingen være tom, og trykke på send-ikonet, for å sende den.

Du kan legge til flere vedlegg ved å trykke på + ved siden av et vedlegg og velge Ta et bilde eller Fil.

1. Fra feltet hvor du skriver inn meldingen, trykker du på bindersen eller kameraet til venstre.
  2. Hvis du trykker på bindersen, kan du velge fra tre alternativer:
    1. «Ta et bilde eller en video» lar deg ta og sende et bilde eller en video.
    2. «Bruk siste bilde tatt» vil legge ved det siste bildet eller den siste videoen du tok.
    3. «Bildebibliotek» lar deg velge et bilde eller en video fra biblioteket ditt.
  3. Hvis du trykker på kameraet, kan du ta et bilde som du legger ved meldingen din direkte.
  4. Når du har valgt vedlegg eller tatt et bilde eller en video, vil du se en indikator som viser deg hvor mange prosent av vedlegget som er lastet opp.
  5. Når vedlegget er lastet opp, kan du skrive en melding, eller la meldingen være tom, og trykke på send-ikonet, for å sende den.

Du kan legge til flere vedlegg ved å trykke på kameraet eller bindersen, etter at du har lastet opp det første vedlegget ditt.