Koble til Google-kontoen din

Koble til Google-kontoen din for enkelt å logge inn med ett klikk. Slik setter du det opp:

1. Klikk på profilbildet ditt øverst i appens høyre hjørne.
  2. Klikk på Dine innstillinger.
  3. I Konto-fanen finner du Logg inn med Google og klikker Koble til.
  4. Et vindu dukker opp som lar deg logge inn på google for å koble til kontoen din.
    1. Hvis du har flere Google-kontoer, kan du bli bedt om å velge én av dem som kobles til Twist-kontoen din.
  5. Når du er logget inn, vil Google-kontoen være koblet til og du returneres til Innstillinger i Twist.
  1. Øverst til venstre trykker du på meny-ikonet.
  2. Trykk på Innstillinger > Profil.
  3. Trykk på Logg inn med Google.
  4. Et nytt vindu åpner seg som lar deg logge inn på Google.
    1. Hvis du har flere Google-kontoer, kan du bli bedt om å velge én av dem som kobles til Twist-kontoen din.
  5. Når du er logget inn, vil Google-kontoen være koblet til og du returneres til Innstillinger i Twist.
  1. Dette er ikke tilgjengelig ennå.