Stjernemerk eller fjern stjernemerking for en tråd

Vil du følge en tråd du ikke er direkte involvert i? Eller lagre en viktig tråd så du kan sjekke den senere? Stjernemerk den.

Når du stjernemerker en tråd, vil du varsles hver gang den oppdateres. Du kan enkelt sjekke alle dine stjernemerkede tråder i Stjernemerket-delen av Twist.

Slik stjernermerker (eller fjerner du stjernemerkingen) for en tråd:

1. Åpne tråden du vil stjernemerke.
  2. Klikk på stjernen oppe til høyre.
  3. For å fjerne stjernemerkingen, klikker du på stjernen igjen.
  1. Trykk lenge på tråden du vil stjernemerke.
  2. Fra menyen velger du Stjernemerk tråd.
  3. For å fjerne stjernemerkingen, trykker du lenge på tråden igjen og velger Fjern stjernemerking for tråd.
  1. Åpne tråden du vil stjernemerke.
  2. Trykk på de tre prikkene oppe til høyre.
  3. Fra menyen velger du Stjernemerk tråd.
  4. For å fjerne stjernemerkingen, trykker du på de tre prikkene igjen og velger Fjern stjernemerking for tråd.

Tips for bruk av stjernemerkede tråder

Når du logger deg inn på Twist, kan du sjekke Stjernemerket-delen, for å se hva som haster mest for deg. Eksempel: Hvis du jobber med et prosjekt som haster, er det viktig å sjekke fremdriften til det prosjektet før du leser de andre trådene i innboksen din.

Du bør være selektiv når du stjernemerker tråder, ellers vil Stjernermerket-delen bli for rotete til å være nyttig. Motstå trangen til å stjernemerke alle tråder hvor du har blitt varslet – innboksen din fanger opp alle disse.