Publiser en kommentar i en tråd

Når en tråd har blitt startet, kan du fortsette samtalen ved å svare på din egen kommentar. Slik gjør du det:

1. Åpne tråden du vil kommentere på. Nederst ser du kommentarboksen.
  2. Klikk på Varsle-feltet for å velge teammedlem(mer) og/eller gruppe(r) du vil skal varsles om kommentaren din. En liste over alle i kanalen dukker opp, og resultatet snevres inn etter hvert som du skriver.
  3. Klikk på Legg til en kommentar-feltet og skriv inn det du ønsker å si.
  4. For å legge et vedlegg til kommentaren din, klikker du på bindersen. Du kan også dra og slippe filen inn i kommentarfeltet.
  5. Når du er klar, klikker du på Publiser kommentar. Den nye kommentaren din dukker opp som ulest i innboksen til alle du har varslet.
  1. Åpne tråden du vil kommentere på. Nederst ser du kommentarboksen. Trykk på den for å åpne kommentarfeltet.
  2. Trykk på Varsle-feltet for å velge hvem som skal varsles om kommentaren din.
  3. I Legg til en kommentar-feltet skriver du inn det du ønsker å si.
  4. For å legge et vedlegg til kommentaren din, trykker du på bindersen.
  5. For å ta og legge ved et bilde til kommentaren, trykker du på kamera-ikonet.
  6. Når du er klar, trykker du på send-ikonet nederst til høyre. Den nye kommentaren din dukker opp som ulest i innboksen til alle du har varslet.

På Android kan du legge til flere vedlegg ved å klikke på + ved siden av et vedlegg og velge Ta et bilde eller Fil.

1. Åpne tråden du vil kommentere på. Nederst ser du kommentarboksen. Trykk på den for å åpne kommentarfeltet.
  2. Trykk på profil-figuren til høyre for Varsle, hvis du vil velge hvem som skal varsles om kommentaren.
  3. I Legg til en kommentar-feltet og skriv inn det du ønsker å si.
  4. For å ta og legge ved et bilde til kommentaren, trykker du på kamera-ikonet.
  5. For å legge et vedlegg til kommentaren din, trykker du på bindersen.
  6. Når du er klar, trykker du på send-ikonet nederst til høyre. Den nye kommentaren din dukker opp som ulest i innboksen til alle du har varslet.

Du kan legge til flere vedlegg ved å klikke på kamera-ikonet eller bindersen, etter at du har lastet opp det første vedlegget ditt.