Slett en kommentar

Noen ganger etter at du har lagt inn en kommentar, hender det at du ønsker å slette den. Kanskje den ikke var relevant, kanskje den er på feil sted – det kan være mange forskjellige grunner. Ikke noe problem, slik gjør du det:

Når en kommentar slettes, vil kommentarens tekst erstattes med et varsel som sier: Denne kommentaren ble slettet, som andre brukere vil se.

1. Før pekeren over kommentaren du vil slette.
  2. Klikk på de tre prikkene i øvre høyre hjørne.
  3. Klikk på Slett …
  4. Et vindu dukker opp som spør deg om du er sikker på at du vil slette kommentaren. Klikk på Slett for å bekrefte.
  1. Trykk lenge på kommentaren du vil slette.
  2. Fra menyen velger du Slett.
  3. Et vindu dukker opp som spør deg om du er sikker på at du vil slette kommentaren. Trykk på Slett for å bekrefte.
  1. Trykk lenge på kommentaren du vil slette.
  2. Fra menyen velger du Slett.
  3. Et vindu dukker opp som spør deg om du er sikker på at du vil slette kommentaren. Trykk på Slett for å bekrefte.