Varsle teammedlemmer eller grupper

Det er tilfeller der du ønsker å publisere en kommentar og varsle alle i tråden, mens du andre ganger skriver en kommentar som kun er rettet mot et par personer. I disse tilfellene, kan du velge å varsle kun de spesifikke teammedlemmene eller gruppene du velger. Les videre for å finne ut hvordan dette fungerer samt se et eksempel.

Hvordan varsle spesifikke teammedlemmer eller grupper.

Når du oppretter en tråd eller kommentar, kan du ganske enkelt velge personens eller gruppens navn fra listen for å varsle dem. Når du varsler dem, vil den nye kommentaren dukke opp i disse personenes Twist-innboks som ulest.

For å varsle individuelle teammedlemmer, skriver du og velger navnene deres fra listen, og de legges til i listen med alle som skal varsles. Når du sender meldingen, vil meldingen dukke opp i innboksen deres.

For å varsle grupper, velger du ganske enkelt gruppen fra listen under Varsle. Deretter publiserer du kommentaren din som vanlig for å varsle dem.

Når du svarer på en tråd og varsler kun spesifikke medlemmer, vil alle i tråden eller kanalen kunne se innlegget ditt, men kun medlemmene du varsler vil få opp svaret ditt som ulest i innboksen sin.

Du kan lese mer om hvordan du varsler medlemmer i artiklene om å opprette tråder og skrive kommentarer.

For å kommunisere effektivt på Twist, er det best å kun varsle personer som har interesse av en gitt diskusjon. Unngå å varsle flere enn nødvendig, siden dette vil fylle opp innboksen til andre medlemmer med oppdateringer som ikke alltid er relevante for dem.

Et eksempel på hvordan varsling fungerer

La oss eksempelvis si at du vil sjekke noe med en designer om det nye ikonet hun bruker. Du kan publisere en kommentar i «Designdiskusjon»-tråden og velge å kun varsle henne. Kommentaren din vil publiseres i tråden og sendes til innboksen hennes.

Andre medlemmer i tråden vil ikke varsles om kommentaren din, men de kan se den hvis de går innom tråden senere. Ved kun å varsle designeren, unngår du å fylle opp innboksen til de andre medlemmene med varsles som ikke er viktige for dem.

Du kan også varsle en gruppe. Når du publiserer en kommentar og varsler en gruppe, er det kun personene i gruppen som blir varslet, i motsetning til alle i tråden. I eksempelet ovenfor kan du også varsle «Merkedesignere»-gruppen, noe som sørger for at kommentaren sendes til innboksen til alle medlemmene i denne gruppen.

Det å varsle enkeltpersoner og grupper er en kontrast til å varsle alle i kanalen eller tråden, noe som er nyttig for viktige ting i en diskusjon.