Del koblinger

Det er enkelt å dele meldinger og kommentarer i Twist. Ta en titt på eksempelet nedenfor, og erstatt «nyttig kobling» med koblingsteksten din og «kobling.no» med URL-en du vil dele.

[nyttig kobling](kobling.no) = nyttig kobling

Når du deler en kobling i en melding eller kommentar, vil du legge merke til at en liten forhåndsvisning dukker opp nederst. Dette er for at andre brukere skal få en sniktitt på innholdet før de klikker på det. Merk deg at denne forhåndsvisningen vil være av den første koblingen du deler.

Den ser slik ut:

Les mer om hvordan du kan formatere innleggene dine.