Arkiver en kanal

Det å arkivere kanaler som ikke lenger brukes hjelper deg med å organisere og visualisere aktive og ikke aktive kanaler. Når du arkiverer en kanal, vil den ikke lenger dukke opp i listen din med kanaler.

Det er bare teamadministratorer og kanaleiere som kan hente tilbake kanaler fra arkivet. Teammedlemmer kan fortsatt besøke arkiverte kanaler, men vil ikke kunne foreta noen endringer eller oppdatere trådene i den kanalen.
  1. Åpne en kanal.
  2. Klikk på de tre prikkene til høyre for kanalens tittel.
  3. Klikk på Arkiver kanal.
  4. Du vil bli spurt om du er sikker på at du vil arkivere kanalen. Klikk på Arkiver.
  1. Åpne en kanal.
  2. Trykk på de tre prikkene oppe til høyre.
  3. Trykk på Arkiver kanal.
  4. Du vil bli spurt om du er sikker på at du vil arkivere kanalen. Trykk på Arkiver.
  1. Åpne en kanal.
  2. Trykk på kanalens tittel øverst til venstre.
  3. Trykk på Arkiver kanal.
  4. Du vil bli spurt om du er sikker på at du vil arkivere kanalen. Trykk på Arkiver.
Du kan ikke arkivere Generelt-kanalen som opprettes sammen med teamet. Les mer om Generelt-kanalen her.