Hva er grupper?

En gruppe organiserer teammedlemmer sammen, så du enklere kan kommunisere med dem.

Hvis du ofte arbeider med de samme teammedlemmene, bør duopprette en gruppe og legge til teammedlemmene i den. Du vil da kunne sende gruppen en melding eller kommentere ved å skrive gruppenavnet, når du velger hvem du skal varsle.

Ta en titt på hvordan grupper fungerer nedenfor:

1. Legg til en gruppe-ikon
  2. List med grupper
  3. Valgt gruppe
  4. Liste med gruppemedlemmer
  5. Valgt bruker
  6. Brukerinformasjon

Bruke grupper

Du kan organisere gruppene dine på alle mulige måter, inkludert:

• Etter team (eksempelvis Salg, Utvikling, Støtte)
  • Etter plassering (eksempelvis Europa, Amerika, Asia)
  • Etter prosjekt (eksempelvis Ny blogg, Arrangementplanlegging)
  • Etter emne (eksempelvis Apple-fans, Idémyldring-gruppe)