Komme i gang for nye brukere

Hvis du ønsker å komme i gang med Twist, har du kommer til riktig sted. Enten du blir med i et eksisterende Twist-team eller du starter et nytt team, har vi laget guider som hjelper deg godt i gang.

Komme i gang

Så du har blitt invitert til å bli med i et Twist-team – slik kommer du i gang på null komma niks. Først ser du vår to minutter lange introduksjonsvideo nedenfor, for å få en idé om hvordan alt fungerer.

Du kan også få en dypere oversikt ved å lese guiden Hva er Twist?.

De første trinnene

1. Registrer deg for Twist
  2. Sett opp profilen din
  3. Bli med i de riktige samtalene for å få med deg det du trenger å vite
  4. Forbli tilkoblet ved å laste ned appene
  5. Bonusidéer

1. Registrer deg for Twist

Når organisasjonen din har opprettet et team, kan du bli med i teamet ditt på én av to måter:

• Klikk på e-posten med invitasjonen du mottok (den vil se omtrent slik ut).
  • Klikk på den unike koblingen delt med deg av teamets skaper.

Du vil deretter gå gjennom velkomstprosessen, hvor du kan skrive inn navnet ditt og bli med i et par av teamets kanaler.

2. Sett opp profilen din

3. Bli med i en samtale og få med deg det du trenger vite

4. Hold deg tilkoblet

Velkommen til Twist! Du har åpnet døren til en roligere, mer organisert måte å jobbe på. Få mest mulig ut av Twist ved å lese våre kom i gang-guider.

5. Bonustips