Søk

Når du leter etter en tråd eller melding, har Twist et robust søk som hjelper deg med å finne det du trenger. Slik bruker du det:

Hvis du trenger å søke etter noe veldig spesifikt, kan du prøve å søke med filtre eller snarveier for søk.

1. Åpne Søk-fanen.
  2. Skriv inn det du leter etter i Søk i Twist-feltet, og trykk på enter.
  3. Søkeresultatet vises til venstre. Klikk på tråden eller meldingen du leter etter.
  4. Du vil se delen til tråden eller meldingen hvor søkeordet ditt dukker opp. Les mer ved å klikke på Åpne tråd eller Åpne samtale nederst til høyre.
  1. Trykk på søkeikonet oppe til høyre.
  2. Skriv inn det du leter etter i Søk …-feltet, og trykk på søkeikonet på tastaturet til enheten din.
  3. Nedenfor finner du tråden eller meldingen du leter etter i søkeresultatet. Trykk på den.
  4. Du vil se delen til tråden eller meldingen hvor søkeordet ditt dukker opp. Les mer ved å trykke på Åpne tråd eller Åpne samtale nederst til høyre.
  1. Trykk på Søk-fanen nederst.
  2. Trykk på søkefeltet øverst.
  3. Skriv inn det du leter etter og trykk på søkeikonet på tastaturet ditt.
  4. Nedenfor finner du tråden eller meldingen du leter etter i søkeresultatet. Trykk på den. Hvis du vil filtrere resultatet etter kun tråder eller kun meldinger, trykker du på de knappene under søkefeltet.
  5. Du vil se delen til tråden eller meldingen hvor søkeordet ditt dukker opp. Les mer ved å trykke på Åpne tråd eller Åpne samtale nederst til høyre.

Tips for å bruke søk

Som oftest kan du bruke vanlig søk til å finne det du trenger, men etter hvert som Twist vokser kan det være vanskelig å finne spesifikke tråder, kommentarer eller meldinger. Bruk snarveier for søk eller søkefiltre til raskt å begrense resultatene dine. Et par eksempler:

• Søk mellom to datoer ved å bruke søkefiltre.
  • Finn en kommentar eller melding fra Mario ved å bruke From:Mario.
  • Finn en kommentar som varslet Alex ved å bruke To:Alex.
  • Søk etter en tråd i Design-kanalen ved å bruke channel:Design.