Fjern medlemmer fra en gruppe

Gruppene på arbeidsplassen forblir sjelden de samme veldig lenge – team endrer seg, personer flytter til andre kontorer, og noen blir forfremmet. I Twist er det enkelt å fjerne noen fra en eksisterende gruppe, så de ikke lenger mottar varsler som ikke er relevante for dem. Slik gjør du det:

  1. Fra Team-fanen klikker du på gruppen du vil fjerne medlemmer fra.
  2. Trykk på de tre prikkene oppe til høyre.
  3. Klikk på Endre gruppe.
  4. Finn navnet til medlemmet(-ene)) du vil fjerne, og klikk på Fjern.
  5. Fjern så mange medlemmer i gruppen som du måtte ønske.
  6. Klikk på X øverst til høyre.
  1. Fra Team-fanen klikker du på gruppen du vil fjerne medlemmer fra.
  2. Trykk på de tre prikkene oppe til høyre.
  3. Klikk på Endre gruppe.
  4. Finn navnet til medlemmet(-ene)) du vil fjerne, og klikk på Fjern.
  5. Fjern så mange medlemmer i gruppen som du måtte ønske.
  6. Klikk på Lagre nederst til høyre.
  1. Trykk på menyikonet øverst til venstre, og klikk på Teammedlemmer.
  2. Trykk på Grupper-fanen.
  3. Trykk på gruppen du vil fjerne medlemmer fra.
  4. Trykk lenge på medlemmet du vil fjerne. Medlemmet vil velges.
  5. Du kan trykke på andre medlemer for også å velge dem.
  6. Trykk på profil-ikonet med et minustegn øverst til høyre.
  7. Et vindu vil spørre deg om du er sikker på at du vil fjerne medlemmet(-ene). Trykk på OK nederst til høyre.
  1. På Team-fanen trykker du på Grupper øverst til venstre.
  2. Trykk på gruppenavnet du vil fjerne medlemmer fra.
  3. Trykk på Endre øverst til høyre.
  4. Trykk på Medlemmer.
  5. Finn medlemmene du vil fjerne, og trykk på profil-ikonet med en «x» til høyre for navnet deres.
  6. Trykk på tilbake-pilen øverst til venstre.
  7. Trykk på Lagre øverst til høyre.