Hva er Twist?

Twist er et moderne kommunikasjonsverktøy som hjelper deg jobbe på en roligere, mer organisert og mer produktiv måte.

Du har sannsynligvis brukt e-post og gruppesamtaler til å kommunisere med teamet ditt. Kanskje gjør du det ennå. Men det er et problem – det er veldig vanskelig å følge med på viktige samtaler og all informasjonen, spesielt etter hvert som teamet vokser.

Twist løser disse problemene. Det organiserer teamets kommunikasjon, så du kan jobbe rolig og effektivt. Ved å ha teamets samtaler på ett sted og kategorisert i tråder, kan du enkelt finne hvilket som helst emne, når som helst og på hvilken som helst enhet.

Få en rask oversikt over Twist ved å se denne korte videoen.

For å hjelpe deg og teamet ditt med å komme godt i gang, kan du ta en titt på denne korte guiden som forklarer deg hvordan du:

• Organiserer samtalene i kanaler basert på avdeling, prosjekt eller emne.
  • Blir med i offentlige kanaler eller oppretter nye.
  • Starter en tråd inne i en kanal, for å diskutere spesifikke emner med kollegaene dine.
  • Varsler de riktige personene, bruker riktig tittel, og sørger for at alt er enkelt og lett kan søkes opp.
  • Bruker meldinger for mer direkte, umiddelbart samarbeid med ett teammedlem eller en liten gruppe.
  • Tilpasser varslene dine så du bare varsles når du ønsker å bli varslet.
  • Holder kontakten med teamet ditt uansett hvor du er, ved å laste ned Twist til telefonen og datamaskinen din.

Slik ser det ut

Teamets arbeidsområde består av kanaler. Kanaler består av tråder. Og tråder består av kommentarer.

Kanaler

Organiser samtaler etter team, prosjekt eller emne

Kanaler lar deg organisere teamets samtaler etter team, emne eller noe annet. Kanaler kan være basert på ting du liker:

• Spesifikke prosjekter (ProduktlanseringNy bokAndroid-oppdatering osv.)
  • Avdelinger (MarkedsføringDesignIngeniørkunstKundestøtte osv.)
  • Interessante emner (Interessante artikler, GoT-analyse osv.)

Du kan opprette en ny kanal, eller bli med i en av teamets eksisterende offentlige kanaler, ved å klikke på kanalens overskrift eller + til høyre for kanalen.

Når du oppretter en kanal, kan du velge om du vil gjøre den offentlig eller privat:

Offentlige kanaler

Alle på teamet kan se en liste med de offentlige kanalene, og alle på teamet ditt kan bli med i hvilken som helst offentlig kanal.

Private kanaler

Private kanaler vil kun være synlige for personer som har blitt invitert. De dukker ikke opp i den komplette listen med teamets kanaler.

Kanaler består av tråder …

Tråder

Start en diskusjon med teammedlemmene dine

Tråder er stedet teamet kommuniserer i Twist, fra prosjektplanlegging til oppdatering for hele selskapet. Hver tråd representerer et spesifikt emne du vil diskutere i dybde med kollegaene dine. I motsetning til e-post eller gruppesamtaler, er Twist-tråder organisert, enkle å søke i, og lar deg enkelt følge opp.

La oss si at du har en ny prosjektidé å foreslå for teamet ditt, eller du har støtt på et vanskelig problem som krever detaljert problemløsning. Opprett ganske enkelt en ny tråd, gi den et beskrivende emne, og skriv meldingen du ønsker å dele. Hvis du vil legge ved en fil, drar og slipper du for å inkludere PDF-er, dokumenter, regneark eller bilder.

Alle kanalmedlemmer kan lese og kommentere på tråden din. De forskjellige trådene i kanalen hopper til toppen av køen når de oppdateres.

Du kan tenke på tråder som e-postkjeder – bare at de er organiserte, gjennomsiktige, og ikke dreper en liten del av sjelen din hver gang du åpner dem opp.

Innboks

Få med deg siste nytt i trådene

Innboksen er en feed med alle trådene du har deltatt i. Tråder du har opprettet, kommentert på, eller vært tagget i vil vises her når tråden oppdateres. Alt du ikke har lest ennå ligger øverst.

Stjernemerket

Lagre viktige tråder for enkel tilgang

Stjernemerket-fanen er en liste med tråder som du har lagret for enkel tilgang og referanse. Perfekt for tråder du ikke deltar i, men som du vil følge med på. Eller tråder som inneholder mye nytting informasjon som du ofte må sjekke.

Varsle personer og grupper

Få med de riktige teammedlemmene

Når du oppretter en ny tråd eller kommentar, kan du velge å varsle spesifikke personer eller grupper med personer som du ønsker å inkludere i samtalen. Når du varsler personer kan du være sikker på at kommenaren dukker opp i disse personenens Twist-innboks som ulest.

Du kan velge å varsle:

• Alle i kanalen: Dette alternativet bør du bruke sparsomt, kun for veldig viktige nyheter og oppdateringer.
  • Alle i tråd: Alle som har deltatt i den spesifikke tråden: trådens skaper, alle som allerede har blitt varslet, og alle som har kommenter underveis.
  • Individelle teammedlemmer: Bare velg navnene deres fra listen.
  • Grupper: Flere teammedlemmer som ofte må varsles om samme emner (eksempelvis Android-teamet, Markedsføringsteamet, Støtteteamet osv.).

Opprette grupper

Du vil nok fort oppdage at du tagger den samme gruppen personer igjen og igjen – som Markedsføringsteamet eller Støtteteamet. Grupper lar deg varsle flere personer samtidig, uten å måtte legge dem til én og én for hver kommentar.

Alle på teamet ditt kan opprette en gruppe. Bare klikk på Team-fanen øverst i vinduet, og klikk deretter på + til høyre for gruppenes overskrift. Dette oppretter en ny gruppe, og deretter må du gi den et navn og bestemme hvem som skal inkluderes i den.

Når du oppretter en tråd eller kommentar som involverer den gruppen mer personer, velger du bare gruppenavnet fra listen for å tagge alle samtidig.

Meldinger

Når du trenger direktekommunikasjon

Mens tråder er perfekt for å diskutere emner med mange detaljer og mye informasjon med mange teammedlemmer, hender det at du kun trenger kommunisere med ett teammedlem. Det er her meldinger kommer inn.

I meldinger kan du starte en samtale med ett teammedlem i en privat samtale, eller du kan velge en håndfull teammedlemmer for en gruppesamtale. Alle inkludert i samtalen vil varsles når en ny melding legges ut.

Tråder vs. meldinger

Når du har et løpende emne å diskutere med flere personer, og du ikke trenger en umiddelbar respons, oppretter du en tråd.

Når du må kommunisere raskt med én person eller en liten gruppe personer, bruker du meldinger.

Når du er i tvil, starter du en tråd. Alt er gjennomsiktig og søkbart senere, så teamets kollektive kunnskapsbase vil fortsette med å vokse.

Dine varsler

Komplett kontroll over når og hvor du varsler

På dagens arbeidssteder, hvor man alltid må være på, har personer som tar seg tid til ordentlig fokusert arbeid en stor konkurransemessig fordel. I profilen din kan du tilpasse Twist-varsler for komplett kontroll over nårhvordan og for hvilke hendelser du varsles.

Du kan også velge hvor du ønsker å motta varslene dine – på datamaskinen, mobilen eller via e-post. Til slutt kan du slumre alle varsler i opptil 8 timer, når du virkelig trenger å fokusere på arbeidet.

Ta med det teamets samtaler

Få Twist på alle teamets enheter

Med apper til macOS, Windows, iOS, Android og på nett, vil teamets samtaler forbli synkronisert på alle enhetene dine. Alltid.

Møt Twist-støtteteamet, som er tilgjengelig døgnet rundt