Komme i gang for personer som oppretter team

Er du inspirert og ønsker å oppnå et roligere, mer produktivt og mer organisert samarbeid for teamet? Twist kan hjelpe teamet ditt med å fjerne alt støyet og fokusere på det viktige arbeidet. Her er de første tingene du må gjøre for å komme i gang med den nye Twist-kontoen din.

De første trinnene

• Opprett pilotteamet og kontoen din
  • Opprett en generell kanal under igangsettingen
  • Skriv en introduksjonstråd i den generelle kanalen din
  • Opprett og organiser et par kanaler til, og fyll dem deretter med noen tråder
  • Inviter resten av teamet ditt

Pilotteamet ditt

Når du prøver en ny programvare for kommunikasjon innad i teamet, som Twist, foreslår vi at du kjører en pilot med en liten gruppe, bestående av de du jobber tettest med. I dette tilfellet kan det være noen av teammedlemmene som har uttrykt sin frustrasjon over distraherende samtaleverktøy.

Opprett et team og en konto

Følg instruksjonene her for å opprette et team og en konto. Deretter fortsetter du ganske enkelt prosessen med å komme i gang.

Opprett standardkanalen for organisasjonen din

Som en del av det å komme i gang med Twist, bør du ha opprettet standardkanalen din.

Start en introduksjonstråd

Etter igangsetting har du sjansen til å publisere en introduksjonstråd som resten av teamet ditt kan lese. Skriv en personlig introduksjon, publiser kommentaren, og legg igjen en reaksjon på tråden.

Start et par andre tråder i denne kanalen, og publiser et par kommentarer og reaksjoner, så teammedlemmene dine kan se hvordan tråder fungerer og starte sine egne.

Opprett, organiser og fyll et par kanaler

Opprett noen kanaler basert på prosjektene teamet ditt jobber med nå. Start et par tråder i hver kanal med team som teamet ditt kan diskutere. Du kan prøve å fortsette en eksisterende samtale som teamet allerede hadde et annet sted, som i en app for gruppesamtaler eller i en e-posttråd. Legg til noen kommentarer og reaksjoner.

Flytt teamsamtaler fra den nåværende appen din for samtaler eller e-postklienten direkte inn i Twist. På den måten kan brukerne fortsette samtalen sømløst på Twist.

Inviter teamet ditt

Inviter teammedlemmer til Twist ved hjelp av e-post eller ved å dele teamkoblingen din. Her er et par tips om å invitere teamet ditt:

• Skriv en personlig e-post med en introduksjon som inkluderer invitasjonskoblingen til Twist, og del denne enkle listen for igangsetting. For at du skal komme i gang med e-posten, har vi forberedt denne hendige e-postmalen.
  • Start en «Twist-uke» der samtaler og e-poster erstattes med tråder. Snakk med teamet ved slutten av uken for å finne ut hva de andre synes.
  • Erstatt et statusmøte med en ukentlig statustråd i Twist.
  • Anbefal at teamet ditt laster ned Twist til iOS, Android, Windows eller macOS – så de kan være tilkoblet uansett hvor de er.

Vi håper denne informasjonen hjelper teamet ditt med å få en god start i Twist! Du er ett trinn nærmere en mye roligere, mer organisert måte å arbeide sammen på 🚀