Flere team i Twist

Hvis du bruker Twist med mange organisasjoner, kan du enkelt bytte mellom flere Twist-team. Slik gjør du det:

• Hvis du er invitert til et team, er det bare å bli med i teamet ved å godta invitasjonen. Deretter kan du bytte mellom teamene dine ved å følge instruksjonene nedenfor.
  • Hvis du vil starte et nytt team, er det bare å opprette et nytt Twist-team fra kontoen din. Etter at du har gjort det, vil du kunne bytte mellom teamene, som vist nedenfor.

Slik bytter du mellom teamene i Twist.

1. Klikk på profilbildet ditt øverst til høyre.
  2. Du kan klikker på teamet du vil bytte til i listen med team under navnet ditt.
  1. Trykk på menyen med alternativer øverst til venstre.
  2. Trykk på teamet du vil bytte til.
  1. Trykk på Mer nederst til høyre.
  2. Trykk på teamet du vil bytte til.