Endre standardteam ved pålogging

Hvis du jobber med flere team, ønsker du kanskje alltid å få opp det samme teamet når du logger deg inn på Twist. Du kan gjøre dette ved å endre standardteam i innstillingene for pålogging. Slik gjør du det:

Dette er bare tilgjengelig på nettversjonen av Twist, enn så lenge.
  1. Klikk på profilbildet ditt øverst til høyre.
  2. Klikk på Dine innstillinger.
  3. Velg standardteam fra standardteam-rullegardinlisten.
  4. Klikk på Lagre endringer nederst.