Forlate et team

Hvis du trenger å forlate Twist-teamet ditt, får du her vite hvordan du gjør det. Husk at du må inviteres på nytt hvis du vil bli med igjen senere.

  1. Åpne Team-fanen.
  2. Bla deg gjennom listen med medlemmer og klikk på navnet ditt.
  3. Klikk på de tre prikkene under navnet ditt.
  4. Klikk på Forlat team.
  5. Du vil bli bedt om å bekrefte at du vil forlate teamet ditt. Hvis du er sikker, klikker du i boksen og klikker deretter på Forlat team.
  1. Ikke tilgjengelig ennå!

Hvordan en gjest forlater et team

En gjest i én eller flere kanaler kan forlate et team selv, eller gjesten kan fjernes av en administrator.