Snarveier for søk

Hvis du ønsker å finne noe mer spesifikt og det vanlige søket eller søkefiltrene ikke er nok, kan du bruke søkeparametre som enkelt lar deg søke etter forfatter, dato, innholdstype og andre ting. Her lærer du hvordan du bruker du søkeparametre.

Slik søker du med søkeparametre

1. Åpne Søk-fanen.
  2. Bruk en av de følgende søkeparamtrene til å finjustere søket ditt.
    1. «Søk etter dette» søker etter den eksakte frasen.
    2. from:Jon begrenser søket ditt til tråder og meldinger fra et spesifikt medlem, i dette tilfellet Jon.
    3. to:Alex begrenser søket ditt til meldinger og tråder som varsler et spesifikt medlem, i dette tilfellet Alex.
    4. subject:«Epler» begrenser søket ditt til tråder og meldinger som inkluderer nøkkelordet du har skrevet inn, som i dette tilfellet er «Epler».
    5. chanel:Støtte begrenser søket ditt til tråder i kanalen du velger, i dette tilfellet Støtte.
    6. in:thread eller in:message begrenser søket ditt til meldinger eller tråder.
    7. before:«20/05/2017» begrenser søket ditt til tråder eller meldinger før denne datoen.
    8. after:«20/05/2017» begrenser søket ditt til tråder eller meldinger etter denne datoen.
  3. Etter at du har skrevet parametrene dine, klikker du på Søk eller trykker på Enter.
  4. Søkeresultatet vises til venstre. Klikk på tråden eller meldingen du leter etter.
  5. Du vil se delen til tråden eller meldingen hvor søkeordet ditt dukker opp. Les mer ved å klikke på Åpne tråd eller Åpne samtale nederst til høyre.