Få koblingen til en tråd

En rask måte å dele en tråd med teammedlemmer på, er å sende en kobling til tråden. Slik får du raskt tak i denne koblingen.

1. Åpne tråden du vil sende en kobling til.
  2. Klikk på de tre prikkene øverst til høyre i trådens rute.
  3. Klikk på Kopier kobling til tråd og koblingen kopieres til utklippstavlen din.
  1. Trykk lenge på tråden du ønsker koblingen til.
  2. Trykk på Kopier kobling til tråd og koblingen kopieres til utklippstavlen din.
  1. Åpne tråden du vil sende en kobling til.
  2. Trykk på de tre prikkene oppe til høyre.
  3. Trykk på Kopier kobling til tråd og koblingen kopieres til utklippstavlen din.