Kanaldan birisini çıkarma

Eğer birisi ekip değiştirirsen, şirketinden ayrılırsa veya bir müşteri ile çalışmayı bıraktıysan, o kişiyi kolaylıkla kanaldan çıkarabilirsin.

Yalnızca ekip yöneticileri kanallardan kişileri silebilirler.
  1. Bir kanalı aç.
  2. Kanal başlığının sağındaki Kanal ayarları menüsü üç nokta simgesine tıkla.
  3. Kanalı Düzenle'ye tıkla.
  4. Silmek istediğin ekip üyesinin ismini bul ve o ismin sağındaki Sil seçeneğine tıkla.
  5. Kullanıcıyı silmek istediğine emin olup olmadığını soran bir onay ekranı belirecek. Sağ alt kısımdan Sil'e tıkla.
  1. Bir kanalı aç.
  2. Sağ üstten Kanal ayarları menüsü üç noktaya dokun.
  3. Üyeler'e dokun.
  4. Üyelerin bir listesini göreceksin. Seçmek için kullanıcının ismine uzunca bas. Varsa silmek istediğin diğer kullanıcı isimlerine de dokun.
  5. Sağ üstten eksi işaretli profil simgesine dokun.
  6. Kullanıcıyı silme konusunda emin olup olmadığını soran bir onay penceresi belirecek. Sağ alttan TAMAM'a dokun.
  1. Bir kanalı aç.
  2. Sol panonun üst kısmındaki kanal başlığına dokun.
  3. Üyeler'e dokun.
  4. Üyelerin bir listesini göreceksin. Silmek istediğin kullanıcıyı bul ve sağ tarafta x işaretli bir profil simgesi göreceksin.
  5. Kullanıcıyı silmek için bu simgeye dokun.
  6. Sol üstten geri ok'a dokun.
  7. Sağ üstten Kaydet'e dokun.

Bir kanaldan misafirleri silme

  • Ortak veya özel kanal olması farketmeksizin, yalnızca bir yönetici veya kanal kurucusu, kanaldan bir misafiri silebilir.
  • Misafirler kanaldan herhangi birini silemezler.
  • Bir çoklu kanal misafiri kanaldan silindiğinde, eğer misafir artık yalnızca tek bir kanaldaysa, tek kanal misafirine dönüşebilir.

Tek kanal ve çoklu kanal misafirleri nasıl işler konusu hakkında daha fazlasını oku.